Omplacering


Du är välkommen som medlem i Svenska Kelpieklubben att sätta in en annons här på sidan om du behöver hjälp att omplacera din Australian kelpie. Vi rekommenderar även att du kontaktar uppfödaren till din hund för ytterligare hjälp att hitta en bra hem.

  • Berätta kort om hunden och bifoga foto till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
  • Informationen ska innehålla hundens registreringsnummer alt. SKK stamtavlenamn.

  • Kom ihåg att kontakta webmaster för att ta bort annonsen när hunden har placerats om.

Dracoulinnes Bugatti "Beam"

Dracoulinnes Bugatti "Beam" SE12284/2020

Australian kelpie, 4år, okastrerad hane.
HD A/A
ED 0/0
Genomfört MH
 
Tävlar lydnadsklass 2.
Uppflyttad till högre klass spår.
Tävlar hopp och agilityklass 1.
Uppflyttad till fortsättningsklass i rallylydnad.
Grundtränad i specialsök (röd kong)
Beam är en aktiv kille som har tränats och tävlats i många sporter. Han skulle passa bra i ett hem utan barn som erbjuder mycket nosarbete då han älskar att jobba med näsan. Han är helt klart den bästa spårhund jag haft, och han skulle förmodligen bli riktigt bra i nosework och/eller specialsök med mer träning.
 
Sparsamt tävlad i agility pga att andra sporter har fått större prioritet samt att han tycker tävlingsmiljön i agilitysammanhang är jobbig. Men han är väldigt väl grundtränad och tycker det är riktigt kul.
 
Han är ljudberörd så har ej lagt platsliggning med skott i brukset men tack vare en stabil lydnad och spårarbete så tävlar han ändå brukset med goda resultat. Han är iprincip startklar i högre klass spår.
 
Beam är en fantastisk kille men omplaceras då vi inte klickar i vardagslivet och inte får vardagen att fungera så som vi vill. Vilket nu har blivit en stress hos oss båda som tär väldigt mycket på relationen.
 
Han har viss social osäkerhet vilket gör att han tycker det är väldigt jobbigt med besök och spring hemma, vilket det lätt blir hemma hos en småbarnsfamilj.
 
Beam tycker även en del miljöer är jobbiga, även tävlingsmiljö, men så fort vi går in i "bubblan" på tävling så släpper han det jobbiga.
 
Är du intresserad av att veta mer om Beam är du välkommen att höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 

Svenska Kelpieklubben

Svenska Kelpieklubben är en förening som har avelsansvar för Australian Kelpie, en hundras som går under FCI-rasgrupp: Vall- Boskaps- och Herdehundar, och tillhör även en av de raser som kallas för brukshund inom Svenska Brukshundklubben.


© Svenska Kelpieklubben